lamqta.comОвен  Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации.

...
lamqta.comОвен  Както обикновено ще попадате в нелепи и неловки ситуации.
Коментари Харесай

Две зодии ще попадат в неловки ситуации днес, а трета...

lamqta.com

Овен 
Както нормално ще попадате в нелепи и неловки обстановки. Вие просто сте първенец по „ не ставащо ” и „ неуместно ”. По начало се отнасяте към това с подигравка, само че скоро наклонността ще стартира да Ви нервира не на смешка. Търпението не би Ви било ненужно, само че през днешния ден май няма от къде да го вземете. Така че не се учудвайте от разногласия и разправии, а просто се пробвайте, да сте по-сдържани. Не би било зле повече да почивате и по-малко да работите.  

 
Телец
Постарайте се през днешния ден да не седите в къщи, а излезте измежду хората. Иначе може да пропуснете превъзходен късмет да срещнете своята орис. Не е зле да се погрижите за своята осанка. Това ще Ви отнеме доста по- малко време, в сравнение с допускате, а резултата ще провокира у Вас екстаз. Направете за своя обичан нещо незабравимо – пригответе вкусна вечеря и нетрадиционен десерт. И планирайте добре разноските си, тъй като може финансовото Ви състояние да се пропука...Ориентирайте се към действия, които биха Ви помогнали да свалите напрежението.

Близнаци
Изхвърлете от главата си безусловно всичко, което не се отнася до фамилията. Даже сянката на мисъл за работа или, което е по-страшно – за вечер, прекарана в тясна другарска компания и в отсъствието на брачна половинка, ще бъдат осъдени неотложно и безпощадно. Не е желателно да рискувате.

Рак
През този ден Ви чака радостна среща с Ваш някогашен поддръжник, който не сте виждали от преди хиляди години. Възможно е, в случай че би трябвало да се разчита на Вашата воля, да не бихте го видели още толкоз години, само че ориста изобщо не се преценява с Вас. Затова, въпреки и да Ви е напълно неприятно да видите това лице, съберете самообладание и се усмихнете. В края на крайщата всичко това не е за дълго.

Лъв
Пригответе се за това, че Вашата безупречна известност е сложена под подозрение. Не може да се каже, че тази обстановка съществено Ви заплашва с нещо, само че не би било ненужно, деликатно да следите за ставащото. Ако някой се опита да Ви сложи в сянка, просто продължавайте да вършиме това, което вършиме постоянно. Нека постъпките Ви приказват сами за себе си, а завистниците Ви, които не са в положение да Ви стигнат, могат умерено да играят своите игри и да сплетничат. Спомнете си приказката за лисицата и гроздето, и не обръщайте внимание на нищо. 

Дева
Ще би трябвало да вземете мъчно решение, което ще изисква освен разбор на многочислените обстоятелства, само че и изключително ентусиазъм и увереност. Вие разбирате, че противоположен път няма да има и е нужно да изгорите мостовете зад себе си, само че въпреки всичко се стремите да печелите време, а точно заради това може да изпуснете своя късмет! Именно в литературатурата, определена напълно не на съществено, ще намерите отговор на доста интересуващи Ви въпроси. Ако имате сантиментална конфигурация, може да очаквате многообещаващо запознанство.

Везни
Денят ще Ви донесе непредвидена среща с човек, който в миналото Ви е бил доста безценен. Сега може да оправите позволените преди време неточности или да извършите самопризнание, за които по-рано не сте могли да наберете храброст. Но не би трябвало да мислите, че нешата ще се оправят на момента, а и че в никакъв случай няма да бъдат такива, както преди. Събитията от този ден би трябвало да приемате като мотив за преосмисляне на предишното, а не като опит за връщането му. Денят е не неприятен за мероприятия, свързани с Вашата работа - презентации, семинари, конференции и специфични изложения. Неформалното другарство с сътрудниците може да способства за професионалното Ви израстване.

Скорпион
В персоналните Ви връзки набират мощ позитивните трендове и може да вървите към своите стремежи, без да се страхувате, че за това ще Ви санкционират или осъдят. Обаянието Ви е неоспоримо и по тази причина ще се радвате на огромно внимание от страна на представителите на противоположния пол. Всеизвестна истина е, че не всички са удовлетворени от Вас и рецензии по Ваш адрес звучат непрестанно. Много от забележките са основателни, и по тази причина би трябвало да им обърнете внимание. Никой не споделя, че това би трябвало да стане тъкмо през днешния ден! Радвайте се на положително въодушевление!

Стрелец
Много подобаващ ден, с цел да си намерите ново въодушевление. Ако в любовната сфера при Вас нещата вървят извънредно безпрепятствено и нови връзки не Ви интересуват, може да завъртите обстановката към намиране на занимание. Например може да се заемете с проучване на някакъв език, да плетете макраме или да колекционирате бирени бутилки...

Козирог
Сега е огромна вероятността, да се влюбите в чужденец, а и той да се влюби във Вас. Или може би чужденецът просто ще повлияе на Вашия персонален живот. Цветът на кожата или езикът на неговия народ и други сходни атрибути, не са по този начин значими: значимото е, че ще Ви разделят граници, а също така и митнически надзор.

Водолей
През този ден се доверявайте на себе си и на своите усеща. Ако те са в прорез с публичното мнение, можете, несъмнено, да се вслушате с него, само че да не го взимате доста близо до сърцето си, тъй като не си заслужава.. Вашата вътрешен глас ще Ви покаже единствения верен ход. Това се отнася за персоналния живот преди всичко.

Риби
Може да си позволите да бъдете малко лекомислени – към Вас има задоволително хора, подготвени да се заемат с решаването на всички проблеми. Ще Ви върви, само че в случай че се занимавате единствено с нови неща. Ще се появят доста блестящи хрумвания: от една страна - доста смели, а от друга – даващи Ви опция напълно да реализирате своя капацитет. Винаги вършиме всичко въодушевено и радостно – дори гледането на телевизионно предаване може да превърнете в необикновено привлекателно деяние. Не се учудвайте, че през днешния ден ще бъдете в центъра на внимание.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР